Суббота, 18.05.2024, 09:48
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 124
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Сайт Горловской ОШ №17

Главная » Архив материалов
Как сообщает Главный специалист департамента образования, молодежи и спорта Горловского городского совета Оксана Радич на официальном сайте Департамента образования, молодежи и спорта "...в школах Горловки весенние каникулы, но дети не забывают свои школы. Они активно участвуют совместно со своими преподавателями в разнообразных воспитательных мероприятиях, которых в это время проводится очень много. Программы проведения каникул очень насыщены. Учащиеся заняты и в экскурсионно-познавательных, и в интеллектуально-поучительных мероприятиях.""
Так 11.04.2013 на базе благотворительного фонда «Витязь» состоялась очередная встреча учащихся школ нашего города в рамках проведения городской конкурсной программы «Горловка - город детской безопасности», которая стала уже ежегодной и проводится с октября 2011 года. Эта программа была совместно разработана департаментом образования, молодежи и спорта городского совета и благотворительным фондом «Витязь" с целью сознательного и ответственного обучения детей основам личной безопасности и безопасности окружающих, готовности к эффективным действиям в любой экстремальной ситуации.

Главная задача «Горловка – города детской безопасности» - это закрепить знания детей в сфере сохранения жизни и здоровья,ознакомление с правилами безопасного поведения в различных экстремальных ситуациях, оказания первой доврачебной помощи пострадавшему, акцентирование внимания подростков на проблемах безопасной жизнедеятельности в городе.
... Читать дальше »
Просмотров: 892 | Добавил: biolog | Дата: 15.04.2013 | Комментарии (0)

Ребята! Всеукраинский конкурс "Колосок" перенесен на 19 апреля 2013 года!!!
В школу для выполнения заданий конкурса 12 апреля 2013 г.,приходить не нужно. Отдыхайте!
[
i][r] организатор школьного этапа учитель биологии Бублей Оксана Николаевна
Просмотров: 754 | Добавил: biolog | Дата: 10.04.2013 | Комментарии (0)

14 березня 2013 року на базі центру «Духовного національного виховання» нашої школи відбулася виставка до свята «Масляна». Виставка була підготовлена вчителем трудового навчання Поповой О. В. і керівником гуртка «Скарби Духовності» Решетник О.А.
Тема виставки була присвячена святу «Масляна». Під час заходу члени гуртка розповіли про традиції святкування свята, пояснили його значення для православного народу. Гуртовці ознайомили учнів з кожним днем масляного тижня із його назвами та традиціями, провели вікторину, показали виставку, пригостили всіх відвідувачей млинцями і цукерками. Діти із захопленням слухали розповідь, прийняли активну участь у вікторині та отримали смачні призи за правильні відповіді. Потім діти переглянули творчі роботи учнів 5-9 класів, які були зроблені сумісно з гуртовцями до свята « Масляна»: лялька мотана, лялька домовинок,млинці-сонечко, дерева із бісеру, малюнки, плакати, витинанки та вишиванки до свята.
Учні нашої школи із задоволенням приймають участь у заходах на базі центру «Духовного національного виховання».

[
i][r]керівник гуртка Решетник О.А.[/i]
Просмотров: 781 | Добавил: biolog | Дата: 19.03.2013 | Комментарии (0)

Свою Україну любить,
Любить її… во время люте,
В остатню тяжкую минуту
За неї Господа моліть...
Т.Г. Шевченко

[/r]
13 березня у БФ «Вітязь» пройшов конкурс учнівських проектів за творчістю Т. Г. Шевченка. Нашу школу представляла учениця 8 класу – Толстова Інесса. Інесса підготувала проект за темою : «Садок вишневий коло хати... Шевченкові присвячується». Головними об'єктами її проектної роботи стали два елементи художньої та літературної творчості: малюнок «Садок вишневий коло хати...» у техниці «Графіка» та літературний твір «Кобзареві присвячується», котрий було написано самою ученицею. Боротьба у конкурсі була дуже напруженою – свої проекти захищали 18 учасників, кожен з учасників виклався на усі 100 відсотків, конкурс тривав майже 2 години. Наприкінці захисту жюрі відзначило, що усі учасники виступили на високому рівні і саме тому дуже важко визначити переможця одразу. Тож результати участі у конкурсі будуть відомі у найближчий час. А ми бажаємо успіхів й подальшого творчого розвитку Інессі.
[/r]
Вчитель української мови та літератури Захарченко Н.Ю.
Просмотров: 729 | Добавил: biolog | Дата: 18.03.2013 | Комментарии (0)

Ми вважаємо, що кожен житель Горлівки має любити рідний край, знати його видатні місця, історію, топоніміку. Саме для того, щоб привити все це в молодому поколінні , було створено краєзнавчу вікторину в нашому місті і Донецькій області . Ми вже третій рік поспіль приймаємо участь у цій вікторині, і показуємо непогані результати. Під час підготовки ми вивчили топоніміку, історію, видатних діячів та місце знаходження історичних пам`яток на вулицях міста. Крім цього, готуючись до вікторини, ми мали змогу дізнатися більше про екологію та захист природи нашої Горлівки . Наша команда зацікавилася цією вікториною і поринула у роботу. Цього року ми багато уваги приділили біографії видатних діячів нашого міста: Міненкову А. В., Полякову С. С. , Ауербаху А. А., Срединському Н. К. і звісно основоположнику нашого міста Горлову П. Н..
У цьому році ми змогли досягти високих успіхів, завдяки добрій підготовці. Любов Телегіна готувала топоніми, Астахов Данило вивчав пам`ятники по карті, Машкович Владислав займався біографією відомих діячів, разом з Шептій Катериною, а Стукало Яна з Бєлим Олександром шукали відповіді на кросворди і всі разом готувалися до екологічного етапу.
На вікторині були такі конкурси: конкурс картографів, на якому дуже добре проявив себе Астахов Данило; конкурс топонімів, де змогли себе проявити всі члени команди; конкурс кросвордів, де свою майстерність показали Машкович Владислав і Бєлий Олександр. У наступному конкурсі «екологічний патруль» виділилися в ... Читать дальше »
Прикрепления: Картинка 1 ·Картинка 2
Просмотров: 737 | Добавил: biolog | Дата: 05.03.2013 | Комментарии (0)

14 лютого 2013 року бібліотекар нашої школи Донець Ірина Тимофіївна провела серед учнів 4-го класу конкурс «Найрозумніший». В ньому приймали участь 9 учнів. Це Міняйло Міша, Нечепуренко Ліза, Бойцова Ліза, Петренко Аня, Петрик Полина, Маматов Лев, Дорошенко Женя, Недашковський Денис, Олесюк Альона.
Конкурс проходив у три етапа. На першому учасники відповідали на загальні питання. Після нього вибули три учня. Другий тур – це відповіді по номінаціям « Українська мова», « Русский язик», «Математика», «Я і Україна», «Основи здоров’я», «Тваринний світ» та «Секрет». Після другого туру вибуло ще двоє учасників.
За звання «Найрозумніший» в третьому турі боролися три найсильніші учасниці. Це Бойцова Ліза, Олесюк Альона та Петренко Аня. З невеликою перевагою « Найрозумнішою» стала Олесюк Альона, друге місце зайняла Бойцова Ліза, а третє Петренко Аня. Молодці дівчата!
Прикрепления: Картинка 1 ·Картинка 2
Просмотров: 778 | Добавил: biolog | Дата: 25.02.2013 | Комментарии (0)

Вітаю!На офіційному сайті гри отримано результати про участь учнів нашої школи у листопаді 2012 року. Друга спроба ( перша була у прошлому навчальному році) виявилася вдалішею! Чекаємо на грамоти та сертифікати.

Відомість гри

Клас -Кількіть балів- Нагорода
Калугіна Марина
6 - 11
Китарєва Дар'я
6- 13 - Диплом ІІІ ступеня
Мечєва Діана
6- 8
Андрєєв Данил
7- 10
Золотих Олексннд
7 -7
Рудський Артур
7-8
Марченков Станіслав
9 - 13- Грамота з біології
Поляхова Марія
9- 11 - Грамота з фізики
Тапдигова Айгюн
9 -14
Стукало Яна
11- 13
Ткаченко Анастасія
11 - 12
Чуніна Тетяна
11- 20 - Диплом ІІІ ступеня


[i]Адміністратор шкільного сайту - вчитель біології Бублей О.М.

[r]
Просмотров: 715 | Добавил: biolog | Дата: 10.02.2013 | Комментарии (0)

На честь знаменної дати – дня Соборності України – учнями другого класу була проведена урочиста лінійка для учнів початкової школи. Учні 1-4х класів дізналися, що возз’єднання Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки відбулося в 1919 році, а ідея соборності бере свій початок від об'єднання давньоруських земель навколо князівського престолу в Києві. Українські вишиванки, в які були вдягнені другокласники, вірші українських поетів, розповідь про символи єдиної вже України, звучання гімну України сприяли зародженню патріотичних почуттів в юних громадян нашої суверенної держави, бажання більше дізнаватись про історію України. Наостанок кожний клас отримав пам’ятку юного громадянина України, де сказано, що значить бути патріотом своєї країни.
Пропонуємо вашій увазі вікторину, питання якої подолає кожен громадянин України, який небайдуже ставиться до своєї держави. Перевірте і ви себе.
Вікторина

1. Назвіть один із найдавніших знаків, який є гербом України.
(Тризуб)
2. Коли було прийнято постанову про Державний прапор України і якого він кольору?
(28 січня 1992 p., жовто-блакитний)
3. Як називається Гімн України?
("Ще не вмерла Україна")
4. Хто є автором слів Гімну України?
(Павло Чубинський)
5. Назвіть український Національний герб.
(Тризуб)
6. Назвіть найбільшу святиню українського народу в музичній символіці.
(Гімн)
7. ... Читать дальше »
Просмотров: 768 | Добавил: biolog | Дата: 22.01.2013 | Комментарии (0)

Непомітно промайнули зимові канікули. З 9 січня розпочався другий учбовий семестр. Позаду свято Миколая, свято Нового року, Різдво, яких ми так чекали. Але вони залишили багато приємних спогадів, посмішок, подарунків, теплих слів. Свято Миколая запам’яталося не тільки цікавою постановою, піснями, які ми співали по черзі з учнями різних класів, але й виступом настоятеля храму селища Мирного. Ми побували на відкритті дитячої кімнати «Райдужний світ», святкували Новий рік у стінах рідної школи, провели цікавий конкурс на захист зелених красунь «Ялинка своїми руками». Ну що ж, школо, ми готові до праці і до нових конкурсів, вражень, без яких не обходиться шкільне життя. Успіхів всім у навчанні!
Просмотров: 819 | Добавил: biolog | Дата: 22.01.2013 | Комментарии (0)

«…а перший же празник — то Різдво Христове, а другий же празник — Святого Василя, а третій же празник — Святе Водохреще». Всі пам’ятають цю колядку. І всі знають, що на свят вечір треба дочекатися першої зірки й мати на столі дванадцять страв, а на Водохреще, коли з льоду буде вирізаний хрест, освятити водичку. Ці традиції настільки глибокі в нашій свідомості, що ні життя у великому місті, ні сучасні технології, ні нова музика не здатні їх витіснити.
17 січня 2013 року у нашій школі колядували, щедрували й вінчували. Школярі не тільки долучилися до давнього українського обряду ,,Різдвяна коляда”, а й перевтілилися в образи справжніх колядників, які, мандруючи від хати до хати, несли господарям заряд позитивної енергії на весь наступний рік, оскільки сам ритм і текст колядок вважається магічним, бо здатен налаштувати людину на позитивне сприйняття світу і отримання внутрішньої гармонії.
Завданням даного свята було бажання “великою шкільною родиною поколядувати, пощедрувати, зустрітися з Вертепом, Маланкою, Василем і провести коляду до небес, до Сонечка, так, як це робили наші діди і прадіди впродовж віків”.
Душа наповнювалася радістю та щастям, коли в класі панувала добра, щаслива, можна сказати сімейна атмосфера. Вона свідчила про те, що народні звичаї й традиції нашого краю викликають у школярів непересічний інтерес.
Підготували своєрідний підсумок святкової коляди учні 2-го класу під керівництвом вчителя Зейналової Тетяни Володимирівни . Маленькі ... Читать дальше »
Просмотров: 821 | Добавил: biolog | Дата: 22.01.2013 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 19 20 »