Суббота, 04.05.2024, 13:05
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Май 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 124
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Сайт Горловской ОШ №17

Главная » Архив материалов
11.10.13. в ГЗОШ №17 у рамках тижня енергозбереження відбулася виховна година для 10,11 класів за темою "Проблеми енергозбереження".
Учні прийняли участь у рольовій грі, яку підготували класний керівник 10 класу Решетник О. А. і Джуринська Н.О. Дві команди старшокласників 10 ,11 класів підготували соціальну рекламу за темою енергозбереження, склали свій план, як забеспечити місто альтернативними видами енергії, намальовали плакати за темою та виступили із своєю пропозицією до міської ради, як зберегти енергію міста. У цікавій та нелегкій боротьбі отримали перемогу учні 11 класу, але плакат за темою "Альтернативні віди енергозбереження" у 10 класі був цікавішим. Плакат 10 класу переміг у шкільному конкурсі "Споживай енергію розумно".
Просмотров: 896 | Добавил: FORsXIE | Дата: 28.10.2013 | Комментарии (0)

Цього тижня у нашій школі відбулося казкове дійство – українське весілля! Учні 9 класу, тобто ми інсценували елементи, а якщо бути більш точними – основні етапи справжноього весілля. Ідея цієї «казки» належела нашій учительці Наталії Юріївні Захарченко. Саме вона запалила іскру-цікаванку, а ми вже й спробували відновити та продемонструвати справжні сюжети давнини - сватання, оглядини, вінчання тощо.Сподобалось дійство не тільки учням нашого класу, важливо для нас, дітей, саме участь, а й 8 класу – вони побачили наші прготування! Сподіваємось, що таких інсценувань у нашій школі стане більше і не тільки на уроках української! А на сьогодня виражаємо подяку нашій вчительці та усім учасникам цієї «казки»! Прес-центр ГЗОШ 17, фото – Роянов Ілля
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 682 | Добавил: FORsXIE | Дата: 26.09.2013 | Комментарии (0)

С 13 по 15 сентября в Софиевском урочище состоялся молодежный слет-форум "Горловка собирает друзей", который собрал множество участников со всех школ. Задачей форума являлось привлечение общественности к изучению родного края, воспитания любви к родной земле, популяризации туризма. Ученики нашей школы - Ходзинская Вероника, Петрухнов Сергей, Баглей Александр, Савченко Николай, Толстова Инесса, Астахов Данил - уже не первый год принимают участие в туристических соревнованиях. Ребята принимали участие, как в личных, так и командных соревнованиях. Благодаря своим трудолюбию, смекалке, физической подготовке и туристическим навыкам, участники завоевали 3 награды: Толстова Инесса - 3 место в спортивном ориентировании, 1 место - командные соревнования в "Кросс-походе", 1 место - коллектив школы. Руководителями команды в этом году выступили - Тихонова Н.С., Захарченко Н.Ю., Денисенко И.И. Поздравляем наших юных туристов с полученными наградами и ж[size=6]елаем дальнейших успехов в "восхождении" на туристический Олимп! Пресс-центр 8 класса
Просмотров: 636 | Добавил: FORsXIE | Дата: 19.09.2013 | Комментарии (0)

Поздравляю Вас с началом нового учебного года! Терпения Вам,крепкого здоровья,творческих свершений!!!
[i][r]Бублей Оксана Николаевна
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 685 | Добавил: biolog | Дата: 29.08.2013 | Комментарии (0)

УВАГА учнів 6-8 класів ,які увійшли до складу команди Літньої школи !
Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 04 лютого 2013 № 74-р «Про затвердження плану заходів з підготовки та проведення у 2013 році в Україні Року дитячої творчості», листа Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти від 13.05.2013 року № 277/02 «Про організацію дистанційних Літніх шкіл» повідомляємо, що робота дистанційних Літніх шкіл з математики, фізики, хімії розпочинається з 10 червня і триватиме до 15 червня 2013 року.
Розклад занять, завдання, інші матеріали будуть розміщені на сайті Освітнього порталу Донецької області www.donetskedu.com у розділі Дистанційні літні школи (з'явиться з 10.06).
[r][i]вчитель біології Бублей О.М.
Просмотров: 789 | Добавил: biolog | Дата: 09.06.2013 | Комментарии (0)

Ты - самый умный, а значит в ответе
За всё живое, что есть на планете!!!

26 квітня на честь річниці Чорнобильської АС було проведено в початкових класах хвилину пам’яті та екологічний марафон, де учні 1 -4 класів по черзі передавали естафету із знань з екології. Діти познайомили нас із проблемами екологічного спрямування із «потраплянням» до казок, виконували завдання «перетворення слів в дерева»,відгадували загадки, які потребували знань лікарських рослин, отримали знання про корисність деяких рослин і діти, і дорослі. Учні 1 і 2 класів познайомили нас з правилами поведінки у природі,чого не можна робити. А 3 -4 класів зробили «подорож у казку». Зробили висновок « Відносся до природи так, як бажаєш, щоб відносилися до тебе».
[i]
[r]вчитель початкових класів Ніколенко О.М.
Прикрепления: Картинка 1 ·Картинка 2
Просмотров: 754 | Добавил: biolog | Дата: 12.05.2013 | Комментарии (0)

12.04.13. школу № 17 посетили дошкольники детского сада № 23 , которые в следующем году пойдут в 1 класс. Учащиеся 4 класса рассказали о школе , познакомили с классом , с учителем. Дошкольники показали свои знания : отгадывали загадки , пели песни, рассказывали стихи; побывали в " гостях у сказки". Добро пожаловать в 1 класс!
Прикрепления: Картинка 1 ·Картинка 2
Просмотров: 781 | Добавил: biolog | Дата: 12.05.2013 | Комментарии (0)

Багата українська земля видатними талантами та діячами. Одним із таких талантів був поет-шістдесятник Василь Стус. Вже стало традицією навесні відзначати річницю цієї видатної людини.
По праву вважається він одним з найвизначніших українських поетів XX століття. Це була Людина з великою літери, яка відважно і самозречено виступала за високі ідеали Добра, Правди, Справедливості, Гуманізму — цих високих, вічних загальнолюдських цінностей, за національну гідність і самосвідомість народу.
Вже стало традицією щорічно навесні відзначати річницю цієї видатної людини.
А 2013 рік-особливий, це 75- річчя від дня народження письменника. Учні нашої школи також готувалися до цієї дати: готували презентації, виставки; проводили класні години, конкурси читців тощо.
Учні 10 класу підготували та провели урок-екскурсію під гаслом «Як добре те , що смерті не боюсь я». Завдяки старанності, творчості, креативності Телегіної Л., Костромміної Т., Трасової Ю. урок вийшов цікавим, змістовним. Дівчата сподіваються, що завдяки їхнім старанням Василь Стус назавше залишиться живим у серцях та пам’яті нащадків. Значення творчості Стуса є неоціненним. Він і справді повернувся до свого народу у своїх творах, як і обіцяв.
Вчитель української мови та літератури Джуринська Н.О.[r]
Прикрепления: Картинка 1 ·Картинка 2
Просмотров: 801 | Добавил: biolog | Дата: 23.04.2013 | Комментарии (0)

Так, дійсно ми щось можемо! Вперше команда випусників (учнів 10-11 класів)прийняла участь у Всеукраїнському турнірі "Знай українське!" , який проходив на протязі трьох днів ( 17-19 квітня) в on-line на порталі тестування.В турнірі зареєструвалося 626 команд, але взяли участь тільки 440.За підсумками трьох днів змагань, команда нашої школи показала 264 результат. Ми мали можливість перевірити свої знання з історії України, української літератури та загальної ерудиції. Усі тести були дуже складними , но ми старалися і сподіваємось , що таке тренування допоможе нам під час ЗНО. Серед учнів 11 класу найкращі результати у Наумової Наталії,Шептій Катерини,Ткаченко Анастасії,Донець Богдана та Охрименко Надії. Окрема подяка учням 10 класу - Телегіній Любові та Астахову Данилу, які вже в цьому році готові складати іспит в форматі ЗНО. Команда нашої школи- одна з 4-х команд міста !!!Усім велика подяка.
[i]Заст.директора з НВР Бублей Оксана Миколаївна[r]
Просмотров: 729 | Добавил: biolog | Дата: 19.04.2013 | Комментарии (0)

Щановні учні!
Запрошуємо навчальні заклади взяти участь у турнірі юних інтелектуалів «Знай українське!».
3-го квітня 2013 року на сайті http://www.test-on-line.com/intelect/#.UWJg7DfW4cs розпочалася реєстрація учасників турніру юних інтелектуалів «Знай українське!».
Взяти участь у турнірі може будь-який навчальний заклад.
Турнір відбуватиметься в Інтернеті у режимі он-лайн за сприяння відповідних регіональних центрів оцінювання якості освіти та освітянських структур. Участь у турнірі є безоплатною.
Команда - переможець фінального етапу виграє для своєї школи повнокомплектний мультимедійний клас.
Три кращі учасники в особистому заліку (не обов’язково з команди-переможця!) отримають інтернет - планшети.
Детальніше про турнір можна прочитати на http://test.dn.ua/index.php?newsid=48
Зареєструвати команду ми повинні до 16 квітня , тому що 17 квітня команда повинна вже прийняти участь у першому заочному турі. Я срочно чекаю на пропозиції щодо участі у складі команди нашої школи.
Заст .директора з НВР Бублей Оксана Миколаївна
Просмотров: 575 | Добавил: biolog | Дата: 15.04.2013 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 19 20 »