Пятница, 29.03.2024, 14:50
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Март 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 124
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Сайт Горловской ОШ №17

Главная » Архив материалов
  "Нехай не згасне світ науки!" саме під таким гаслом 25 листопада 2011 року  учні нашої школи взяли участь у Міжнародному  інтерактивному  природничому конкурсі "Колосок -осінній- 2011".Тематика завдань першого етапу (25 листопада 2011 року) – "Історія природничих наук”, мета цього етапу – пропедевтика та поглиблення знань з біології, хімії та фізики. У конкурсі взяли участь 18 учнів 3-10 класів. Кожен з них отримав завдання , з яким працював на протязі  75 хвилин. Конкурс проходив у кабінеті біології нашої школи . Усіх учасників привітала директор школи Горбачова Наталля Олександрівна , яка слідкувала за процесом проведення конкурсу. Організатором конкурсу у школі була вчитель біології Бублей Оксана Миколаївна. Перевіряти роботи учнів будуть організатори конкурсу у місті Львів , куди  відправлені роботи учнів після закінчення їх виконання. Повні відповіді на всі запитання та свій результат учасники знайдуть на сайті www.kolosok.lviv.ua  30 грудня 2011 року. ... Читать дальше »
Прикрепления: Картинка 1 ·Картинка 2
Просмотров: 901 | Добавил: adminin | Дата: 27.11.2011 | Комментарии (0)

  Ноябрь  месяц - ежегодно  очень насыщен для многих учащихся школы , которые хотят проявить себя в знании различных предметов школьного курса . Именно им предстоит  защищать  честь школы во II этапе Всеукраинских предметных олимпиад. На данный момент уже состоялись олимпиады  по украинскому языку и литературе, географии, экологии, математике и биологии.
Команда учащихся 8-11 классов  достойно выступила на городском этапе олимпиады по биологии. Все  четверо участников вошли в десятку победителей : Лихачев Владислав ( ученик 8 класса)  занял IX место , Телегина Любовь ( ученица 9 класса)  - II (призовое) место , Чунина Татьяна ( ученица 10 класса) -II ( призовое ) место , Чунин Александр ( ученик 11 класса) -VIII место. ПОЗДРАВЛЯЕМ  ребят  с таким прекрасным  результатом !!!! Третий год подряд ребята добиваются  таких высоких результатов на олимпиаде  по биологии  и уже дважды выступали на областном этапе этих соревнований. Готовит учащихся учитель биологии Бублей Оксана Николаевна.
Просмотров: 920 | Добавил: adminin | Дата: 27.11.2011 | Комментарии (0)

В рамках месячника "За здоровый образ жизни!" учащиеся 
9-ых ,10-го и 11-го классов  с классными руководителями  посетили Наркологический диспансер. В теплой обстановке (а в этот день действительно на улице был мороз и мы очень замерзли пока добрались в другой конец города) врач- нарколог высшей категории Леонова Нила  Анатольевна  рассказала о действии наркотических веществ на организм подростка. Для "пущей убедительности" нам продемонстрировали еще и документальный фильм "Береги себя!" .Такого рода  лекции мы слышим очень часто и от учителей . Будем надеяться , что решение бросить курить, которое приняли некоторые учащиеся , сформировалось именно под влиянием кропотливого  труда  педагогов и врачей . Наше здоровье  в первую очередь- зависит от нас самих , от нашего  к нему ( здоровью)  отношения!
Прикрепления: Картинка 1
Просмотров: 694 | Добавил: adminin | Дата: 22.11.2011 | Комментарии (0)

elka2012Школа приняла участие в городском конкурсе макетов игрушек для новогодней елки. Учащиеся проявили фантазию и мастерство и предложили варианты игрушек , которыми можно украсить городскую елку. Дешево и сердито!
Просмотров: 1410 | Добавил: redaktor | Дата: 13.11.2011 | Комментарии (0)

Рідна мова в рідній школі!
Що бринить нам чарівніш?
Що нам ближче і миліш
І дорожче в час недолі?
Рідна мова! Рідна мова!


О. Олесь

Свято Української писемності
встановлено 9 листопада 1997 року, коли Президент України Леонід Кучма на підтримку ініціативи громадських організацій та з урахуванням важливої ролі української мови в консолідації українського суспільства видав Указ № 1241/97 «Про День української писемності та мови». В Указі зазначено: «Установити в Україні День української писемності та мови, який відзначати щорічно 9 листопада в день вшанування пам'яті Преподобного Нестора-Літописця».
9 листопада 2011 року у Горлівській загальноосвітній школі № 17 у зв’язку зі святкуванням Дня української писемності було проведено урок у формі гри «Щасливий випадок». У заході взяли участь учні 8 класу, які були поділені на дві команди: «Мовознавці» та «Українознавці». Діти підготували назви команд, девіз та емблеми, також заздалегідь отримали домашнє завдання: підготувати ряд питань для одного з етапів гри, що мав назву «Ти мені, я тобі». На уроці були присутні гості з педагогічного колективу (учитель української мови та літератури Джуринська Н.О.) та адміністрації школи (заступник директора з НВР АверченкоІ.В.). Метою заходу було формування позитивного ставлення до рідної мови, виховання пошани та любові до у ... Читать дальше »
Просмотров: 838 | Добавил: redaktor | Дата: 13.11.2011 | Комментарии (0)

Очень насыщенной была программа проведения осенних каникул в школе . Во-первых, по всем предметам в школе прошел I этап Всеукраинских олимпиад. Учителя ,проверив работы , определят победителей - тех , кто будет защищать честь школы на городском этапе.А "он" ( в смысле городской то этап уже совсем скоро) ,так что времени на подготовку у ребят очень мало . Пожелаем им провести это время с пользой для дела и показать отличные результаты !!!
Во-вторых ,от мала до велика, все поехали на каникулах на экскурсии.Они были самые разнообразные , от катания на коньках до катания на лошадях.Так ,группа в составе представителей 3-го, 5-го,8-го , 9-тых, 10-го и 11-го классов 21 октября 2011 года посетила ледовый каток "Марабушта" ,где приобрела не один синяк, но получила массу удовольствия!После катания на коньках , желая подкрепиться, причем готовы были съесть даже "Кованые фигуры" на пешеходной аллеи г.Донецка, ребята проведали местный McDonalds.Поездкой остались очень довольны.Сопровождали группу учитель украинского языка Джуринская Нила Александровна и учитель биологии Бублей Оксана Николаевна.
Просмотров: 1000 | Добавил: redaktor | Дата: 30.10.2011 | Комментарии (0)

Третій рік педагогічний колектив працює над реалізацієй проекта "Школа національно-духовного відродження".
Велику роботу щодо розвитку духовного потенціалу особистості проводить шкільний гурток "Скарби духовності" під керівництвом Решетник О.А. Так у жовтні цього року , гуртковці підготували цікавий матеріал до святкування Покрова та показали театралізовану виставу.
Учні школи ознайомились з традиціями українського народу щодо святкування Покрова , сватання молодих та передбаченнями природних явищ 14 жовтня. Діти школи вивчають українські народні пісні і полюбляють їх співати під час виховних заходів.
Учні 9-11-х класів , в рамках цього ж проекту , відвідали постанову Львівського музично-драматичного театру "Кайдашева сім'я " та залишилися задоволиними грою артистів. Це допоможе їм краще сприйняти твір Івана Нечуй-Левицького, який вивчається за програмою.Одночасно, учні 2-4 класів подивилися музичну казку "Жабенятко". Багато музики ,яскраві кольори дій на сцені - це враження , які отримали маленькі глядачі, але сиділи вони дуже далеко та погано чули акторів.
Прикрепления: Картинка 1 ·Картинка 2
Просмотров: 650 | Добавил: redaktor | Дата: 18.10.2011 | Комментарии (0)

В рамках акции "Живи,книга!" , 5 октября 2011 года в нашей школе библиотекарем Донец И.Т. и библиотечным активом ,ученицами 7 класса Путилиной Викторией и Корниенко Натальей , была проведена проверка состояния учебников по трем номинациям : обложка на книгах ( защитная), которую одевают учащиеся ,подклеены ли , подписаны ли?
При подсчете баллов по результатам проверки первое место занял 4-А класс (классный руководитель Денисенко И.В.),второе место - 7 класс (классный руководитель Загоруйко Е.А.),третье место- 6 класс(кл.рук.Выбач Г.А.).Позор ученикам 11 класса.Они просто не носят учебники в школу!....

Донец И.Т. школьный библиотекарь
Просмотров: 711 | Добавил: redaktor | Дата: 12.10.2011 | Комментарии (0)

Ідея конкурсу – наука повинна бути захоплюючою, а процес здобування знань має приносити задоволення .
У 2011-2012 н. р. конкурс "КОЛОСОК” відбудеться у два етапи.
Тематика завдань першого етапу (25 листопада 2011 року)
"Історія природничих наук”, мета цього етапу – пропедевтика та поглиблення знань з біології, хімії та фізики.
Другий етап конкурсу відбудеться 8 квітня 2012 року. Спеціальна тема – "Розвиток поглядів на будову Землі та Всесвіту” присвячена пропедевтиці астрономії та географії.

Напередодні обох етапів конкурсу до координаційних центрів надійшли запитання для підготовки , з ними можно ознайомитися в кабінеті біології нашої школи ( вчитель біології Бублей Оксана Миколаївна) .Завдання конкурсу "КОЛОСОК-2011” будуть запропоновані учасникам на вибір українською та російською мовами.

Організаційний внесок складає 12 грн. з кожного учня , який бажає прийняти участь у конкурсі.
Щодо участі в конкурсі , звертайтесь до вчителя біології нашої школи.
Просмотров: 694 | Добавил: redaktor | Дата: 24.09.2011 | Комментарии (0)

Доступно только для пользователей
Запрошуємо учнів 7-11 класів до участі у ІІ Всеукраїнській природознавчій грі «Геліантус», що відбудеться 30 листопада 2011 року.
Гра проводиться відповідно до Правил, що затверджені наказом Міністерства освіти і науки України від 28.07.2010р. № 764.
З текстом наказу можна ознайомитися на сайті Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України (http://www.mon.gov.ua/) у розділі "Законодавство" .
Відповідно до листа Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 01.04.2011р. № 1/9-237 "Про проведення щорічної Всеукраїнської природознавчої гри «Геліантус — природознавство для дорослих» - 2011» у 2011 році гра «Геліантус» відбудеться в один день 30 листопада в усіх регіонах України за однаковими завданнями для кожної вікової групи (7-8 класи, 9 клас, 10-11 класи).
Цілями та завданнями Гри є:
  •  формування у школярів цілісного уявлення про природу і наукового світогляду на основі знань з фізики, хімії, біології, географії, сталої зацікавленості природними явищами;
  •  надання учням можливості змагатися в міжрегіональному масштабі, не виїждж ... Читать дальше »
Просмотров: 804 | Добавил: redaktor | Дата: 24.09.2011 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 14 15 16 17 18 19 20 »